avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dobânda taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dobânda taxei auto

Buna ziua.Am si eu o intrebare...am achitat 6300 ron pt taxa de primă înmatriculare...stiti cumva cam cati bani ar mai trebui să primesc pe dobândă sau cum sa imi socotesc ca sa aflu cat ar mai trebui să primesc..am înmatriculat-o în 2015.multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 23:14, 23 Mai 2019
daca cererea Dvs. de restituire s-a intemeiat pe hotarari judecatoresti, dobanda va fi cea stabilita in decizie.
daca cererea a fost administrativa, direct la finante, dobanda este de 0.02%/zi intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea taxei de poluare,avand hotărâre judecătorească definitiva Andreea355 Andreea355 Bună ziua.Am hotărâre judecătorească definitiva pentru restituirea taxei auto.Am depus cererea la finanțe din noiembrie,anul trecut,însă nici pana în ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare Bias39 Bias39 Am cumparat o masina pe care nu am inscris-o avand in vedere ca trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare. Pot solicita scutirea de la plata acesteia ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare ?! raku_cmr raku_cmr Am cumparat o masina euro 3. Din cate am auzit la televizor taxa de prima inmatriculare va scadea de la 1 iulie 2008, este adevarat? Am mai inteles ca cei care ... (vezi toată discuția)