avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Lichidare firma s.r.l.
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Lichidare firma s.r.l.

Firma cu datorii la stat,cum se poate inchide,nu mai are activitate de 10 ani
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 07:53, 29 Mai 2019
Buna ziua,

Trebuie platite datoriile, depuse declaratiile la zi si obtinut certificat de atestare fiscala. Ulterior sunt doua etape si documentatie la ONRC.
In functie de valoarea si structura datoriilor optiunile sunt insolventa sau lichidare voluntara la registrul comertului.

La registrul comertului nu se mai depune certificat de atestare fiscala.

Datoriile societatii nu se transmit asociatilor din oficiu.

Dati mai multe detalii sau luati legatura cu un practician in insolventa caruia sa ii puneti la dispozitie ultima balanta, in forma analitica.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Lichidare fara lichidator mirustefi mirustefi Dupa ce am depus la Registrul Comertului actele pentru pri a etapa de lichidare fara lichidator, ce urmeaza? Trebuie mers la Finante? Si cu ce acte? Sunt ceva ... (vezi toată discuția)