avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata cass la pfa cu norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata cass la pfa cu norma de venit

Sunt pfa la norma de venit lucrez din luna mai pînă la 30 septembrie, suspend firma in fiecare an sunt obligat să plătesc CASS.
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:50, 26 Mai 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa vedeti daca norma de venit recalculata pentru perioada de activitate din 2019 este peste plafonul celor 12 salarii minime brute pe economie adica in acest an peste 24960 lei. Veti completa declaratia unica si se va vedea de acolo.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se depaseste plafonul si nu sunteti scutit prin lege, trebuie sa platiti si 25% CAS la nivelul a 12 salarii minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe venituri extrasalariale claudius022 claudius022 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu informatii cu privire la taxele pe veniturile extrasalariale? Sunt angajat full time (programator) iar pe langa asta am si ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale obligatorii eustinaionescu eustinaionescu Sunt salariata, avand functia de medic specialist in cadrul GARZI MEDICI, cu contract individual de munca nr. 0/42915 si conform Ar1 din act aditional ... (vezi toată discuția)
Reducere contribuții sociale Elena nistor Elena nistor Buna ziua . Am următoare situație , dacă am un pfa și veniturile lunare depășesc salariu minim brut pe țara deci prin urmare trebuie sa plătesc ... (vezi toată discuția)