avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnarea bilant an 2018
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnarea bilant an 2018

Ce obligatii am pentru semnarea bilant an 2018, in conditiile in care contractul de munca pentru functia de director economic a incetat in 15 ianuarie 2019?
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 19:01, 26 Mai 2019
Buna ziua,

Nu aveti vreo indatorire pentru semnarea bilantului avand in vedere ca nu mai aveti o relatie contractuala din ianuarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare bilant ong neutra neutra Am avut astazi surpriza neplacuta de a mi se refuza primirea bilantului pentru ONG la finante pe motiv ca nu am dreptul sa semnez ca director economic. Sunt ... (vezi toată discuția)
Se va lua in calcul salariul din decembrie 2018 ? sau salariul din 01.01.2019 ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns cu privire la modul de calcul al sporului pentru conditii vatamatoare. - Directorul institutiei noastre ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)