avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost îmbătat și filmat într-o situație ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost îmbătat și filmat într-o situație umilitoare, ulterior distribuită pe internet. Ce pot să fac?

In urma cu doua săptămâni am fost servit cu alcool la un local iar apoi că să fiu batjocorit am fost dus cu in cărucior acasă,după ce au tras pantaloni de trening de pe mine că să fiu cu penisul afara și filmat.In filmări se aude clar "ți.am promis că te facem vedeta"; de acum ești pe net; etc.Mentionez că totul s.a petrecut între.o localitate mica iar pina acasă am fost plimbat astfel ziua în amiaza mare iar filmările au fost distribuite.ce sA fac?că se rid toți de mine, mi s.a promis de mult că voi fii făcut de rîs.
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:44, 3 Iunie 2019
Faceti direct plangere penala pentru acest incident. Vad ca unii sunt aici sa comenteze inutil. Pana la urma si persoana cu cea mai buna reputatie consuma alcool si nu este o fapta iesita din tipar.
Romanii sunt obisnuiti sa il frece pe ala in imposibiltatea de a se apara decat pe ala care a comis fapta de natura sa atenteze la viata privata.
Dati-i drumul !

branea a scris:

In urma cu doua săptămâni am fost servit cu alcool la un local iar apoi că să fiu batjocorit am fost dus cu in cărucior acasă,după ce au tras pantaloni de trening de pe mine că să fiu cu penisul afara și filmat.In filmări se aude clar "ți.am promis că te facem vedeta"; de acum ești pe net; etc.Mentionez că totul s.a petrecut între.o localitate mica iar pina acasă am fost plimbat astfel ziua în amiaza mare iar filmările au fost distribuite.ce sA fac?că se rid toți de mine, mi s.a promis de mult că voi fii făcut de rîs.

Domnilor,eu lucrez in masa media.cei care au făcut-o trăiesc din trafic de lemne furate 90% din ele iar eu am făcut materiale de presă despre asta.Cei care mi au dat de băut s.su lăudat apoi că mi.au pus haloperidol în paharele cu care am fost servit.ei ..mai cinstit*eu așteptăm acolo o mașină dar ei au chemat un tigan cu probleme penale,care are vreo patru executari de pedeapsa cu închisoarea pt violenta,l.au plătit și pus sa mă ducă acasă că să mă facă de rușine.eu deja ,,luasem somn*din cauza haloperidol ului am avut vreme de 2saotamani tensiunea arteriala extrema,a doua zi de exemplu am avut 180/140 și am fost internat..daca promiteți discreția vă pot arata și filmulețele ce au circulat cu mine.unii le.au pus chiar la ,,nu știu* pe fb că să mă facă de rîs și să îmi pierd credibilitatea.Pe acest forum am mai bus întrebări,că mă rugau unii alții să mă interesez de cite ceva,dar acum este vorba chiar de mine.Cel care mi a pus haloperidol,mai precis așa se lauda,are mai multe dosare pentru furt de lemne,bătăi și scandal în localuri.avea haloperidol deoarece tatăl său este cu tulburări psihice.
Domnilor,eu lucrez in masa media.cei care au făcut-o trăiesc din trafic de lemne furate 90% din ele iar eu am făcut materiale de presă despre asta.Cei care mi au dat de băut s.su lăudat apoi că mi.au pus haloperidol în paharele cu care am fost servit.ei ..mai cinstit*eu așteptăm acolo o mașină dar ei au chemat un tigan cu probleme penale,care are vreo patru executari de pedeapsa cu închisoarea pt violenta,l.au plătit și pus sa mă ducă acasă că să mă facă de rușine.eu deja ,,luasem somn*din cauza haloperidol ului am avut vreme de 2saotamani tensiunea arteriala extrema,a doua zi de exemplu am avut 180/140 și am fost internat..daca promiteți discreția vă pot arata și filmulețele ce au circulat cu mine.unii le.au pus chiar la ,,nu știu* pe fb că să mă facă de rîs și să îmi pierd credibilitatea.Pe acest forum am mai bus întrebări,că mă rugau unii alții să mă interesez de cite ceva,dar acum este vorba chiar de mine.Cel care mi a pus haloperidol,mai precis așa se lauda,are mai multe dosare pentru furt de lemne,bătăi și scandal în localuri.avea haloperidol deoarece tatăl său este cu tulburări psihice.
Pai asta e deja clar caz penal. Folosire droguri, drogare, folosire de substante controlate fara permisiune sau reteta ... Plangere penala imediat. Mergeti si faceti analize sa incercati evidentierea substantei in sange - daca mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva a creat conturi facebook și instagram cu pozele mele. am raportat, dar au fost suspendate și conturile mele și nu mai vor să le deblocheze. cum aș putea să-i dau în judecată? Sandra.maria Sandra.maria Am si eu o intrebare .Am gasit un cont de facebook care imi foloseste pozele . Cont fake . L-am raportat la cei de la facebook , dupa 5 min dupa ce am raportat ... (vezi toată discuția)
Ce șanse as avea? Costel vieriu Costel vieriu Salutare la toată lumea.. mă numesc Vieriu Costel am 26 de ani și am o problema legat de munca! Pe 1 august 2017 m am angajat la un restaurant italian în ... (vezi toată discuția)
12 ani inchisoare fara probe directe sabougigel sabougigel Buna ziua tututor, am sa va povestesc un caz pe care eu nu il inteleg deloc, Anul trecut, fratele meu in varsta de 23 ani impreuna cu X(35 de ani) s-au dus ... (vezi toată discuția)