Nick1992 
	    	Utilizator

Nick1992 
	    	Utilizator	    

Este doar o somație sau cerere de chemare în judecată?
In prima variantă nu faceți nimic, în a doua, formulați apărari, în funcție de situația concretă (este posibil inclusiv să se fi prescris, dacă nu cumva v-au tot somat să plătiți).
~ final discuție ~
 gianys75	                   

doresc sa va intreb si eu ceva... acum 8 ani sora mea a facut un abonament la orange pe un an pe numele ei si nu a mai platit ultima factura in valoare de 800 ... (vezi toată discuția)
	                    gianys75	                   

doresc sa va intreb si eu ceva... acum 8 ani sora mea a facut un abonament la orange pe un an pe numele ei si nu a mai platit ultima factura in valoare de 800 ... (vezi toată discuția)

blueadryanna	                   

Buna ziua,
Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. 
Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)
	                    blueadryanna	                   

Buna ziua,
Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. 
Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)

jacuzzi	                   

Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac :-/
Acum 7 ani, i-am facut unei amice un abonament de telefon la Orange. Dupa cateva luni a trebuit sa plece in ... (vezi toată discuția)
	                    jacuzzi	                   

Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac :-/
Acum 7 ani, i-am facut unei amice un abonament de telefon la Orange. Dupa cateva luni a trebuit sa plece in ... (vezi toată discuția)