avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... prescriere datorii asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

prescriere datorii asociatie

Buna ziua
Am o datorie la asociatie de 2500lei din 2013 pana in prezent si in data de 22 aprilie am primit o somatie de plata........daca se ajunge in instanta pot sa cer prescrierea datoriilor si recalcularea datoriei?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 16:25, 27 Mai 2019
in ce conditii se mai poate intrerupe prescriptia?
3 ani de la ultima plata, chiar si de 1 leu...dar si atunci,numai instanta hotaraste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la intretinere MARIA343 MARIA343 Buna seara In luna martie 2012 aveam restanta la intretinere x lei .Am achitat in luna octombrie o suma y ajungând la zi cu plata ... (vezi toată discuția)
Stingerea penalizarilor la intretinere ibolyab ibolyab Din data de 2010 pana in 2013 am acumulat 800 ron penalizare la intretinere .In data de 2013 am achitat restanta dar penalizarea a ramas .In curul anului 2013 ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere, verificarea stingerii BeYourSelf BeYourSelf Buna ziua, Am avut ceva probleme si am ramas in urma cu plata intretinerii.In momentul de fata am de plata 12712,98 lei reprezentand 7682,04 cheltuieli de ... (vezi toată discuția)