avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procură minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procură minor

Buna seara.
Vrea sa plec din țară pentru 5 zile cu copilul minor (3ani).
Ce procură trebuie să-mi facă soțul?
La notar?
Se poate cu procura făcută în România sa plec si sa ma si intorc?
Pentru ca el nu vine cu noi in țara respectivă,deci ar fii imposibil sa ne facă acolo pentru întoarcere o altă procură.
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 21:11, 27 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar pentru a pleca din România aveți nevoie; la notar, da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu minor petru ana maria petru ana maria Buna ziua,eu si sotul meu suntem divortati,iar domiciliul copilului,este la mine,adica la mama,iar drepturile parintesti se exercita in comun.Vroiam sa stiu ... (vezi toată discuția)
Minor iesirea din tara Cata1996lin Cata1996lin Sal sunt nou pe forum si scuzatima daca nu am postat unde trebuia... As vreau si eu sa stiu pentru a pleca in germania ca minor cu un prieten sofer pe tir, am ... (vezi toată discuția)