Geanina DRIAN 
	    	Avocat

Geanina DRIAN 
	    	Avocat	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

.. toți membrii familiei sunt martori ca nu a contribuit cu nimic...
 romascanu, moderator
 romascanu, moderator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Maruscuta	                   

După 5 ani de la căsătorie am devenit proprietari ai apartamentului in care locuiam ca si chiriași. Cu o parte din suma a contribuit socrii mei. Acum dupa ... (vezi toată discuția)
	                    Maruscuta	                   

După 5 ani de la căsătorie am devenit proprietari ai apartamentului in care locuiam ca si chiriași. Cu o parte din suma a contribuit socrii mei. Acum dupa ... (vezi toată discuția)

Mimita5	                   

Buna ziua! Sunt casatorita de 20 de ani cu fostul sot si Avem un copil de 15 ani. In urma divortului copilul sta cu mine si tatal plateste pensie alimentara. ... (vezi toată discuția)
	                    Mimita5	                   

Buna ziua! Sunt casatorita de 20 de ani cu fostul sot si Avem un copil de 15 ani. In urma divortului copilul sta cu mine si tatal plateste pensie alimentara. ... (vezi toată discuția)

Horatiu79	                   

Aș dori să aflu dacă aș putea să trec pe numele meu partea de 50%din ce i se cuvine unuia dintre părinți, fără ca celalalt sa fie de față dacă ei ... (vezi toată discuția)
	                    Horatiu79	                   

Aș dori să aflu dacă aș putea să trec pe numele meu partea de 50%din ce i se cuvine unuia dintre părinți, fără ca celalalt sa fie de față dacă ei ... (vezi toată discuția)