avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie casatorie in 2 tari, doar pe baza actului de separare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

casatorie in 2 tari, doar pe baza actului de separare legala din Italia

buna ziua, se poate casatori o persoana in Ro sau alta tara ,daca in Italia unde a fost casatorita persoana respectiva , s a pronunțat doar separarea legala di tre cei 2? precizez ca in Ro la tribunal i s a spus ca se poate casatori (pt ca nu apare casatorit). Separarea legala s a ptonuntat de cca 10 ani.multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
denisa25, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 14:19, 3 Iulie 2019
Seaparerea legala este divort? Pentru ca in Germania separarea legala nu inseamna ca esti divortat legal. Chiar daca casatoria n-a fost inregistrata in Romania si nu figureaza divortat/divortata tot bigamie se numeste.
se poate casatori, doar ca la un moment dat, dupa ce se va divorta in Italia, va avea probleme ...in Romania, intrucat sotul celalalt divortat va inregistra atat casatoria cat si divortul in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bigamie? bella_galati bella_galati m am casatorit in turcia acum 14 ani,intre timp am venit in Ro fara sa divortez si sunt casatorita legal in RO.as vrea sa stiu daca casatoria din turcia mai ... (vezi toată discuția)
Casatorie Romeo-Vali Romeo-Vali daca o persoana ramasa vadauva in romania, pleaca in strainatate, se casatoreste, dar ramane pe numele la primul barbat, iar dupa o perioada in urma unor ... (vezi toată discuția)