avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Daca in termen de 15 zile nu voi primi dobanda aferenta taxei auto,ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 21:29, 29 Mai 2019
cererea Dvs. a fost administrativa sau in baza unei hotarari judecatoresti?
ce puteti face este - pentru ce-a de-a doua ipoteza- este sa asteptati termenul maxim prevazut de lege pentru aceste restituiri (nu cel de 15 zile). dupa ce acesta expira, va puteti adresa unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca buna buna Buna ziua, am avut un proces de uzucapiune in urma caruia judecatoria a constat dreptul de proprietate asupra imobilului teren dobândit prin uzucapiune ... (vezi toată discuția)
Am primit hotararea instantei.ce urmeaza???? IOANA9 IOANA9 Sunt parte a unui proces ca si reclamant, fiindca fostul angajator nu mi-a platit toate salariile.M-am prezentat la ambele termene, paratul insa nu. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata ... nic67 nic67 Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata si am castigat. Am mai multe intrebari: 1. valoarea sumei de recuperat este brutul sau netul? ... (vezi toată discuția)