avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce sa fac pentru recuperarea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce sa fac pentru recuperarea taxei auto

Eu am cumpărat două mașini în living pe firma care la ora actuală nu mai există de cat va ani mașinile le-am cumparat in 2007 și mentionez ca nu am depus cerere deoarece cei de la ana miau îs ca nu mai există evidenta anilor 2007 iar eu numai dețin prima factura in care era introdusă taxa ce se poate face ptr ca statul mia luat banii aceștia dar și srl nu mai există de multi ani este desfiintat
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 18:35, 28 Mai 2019
nu mai puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scot masina din.finante Salupe1 Salupe1 Salutare la toti,am o nelămurire si nu stiu unde si ce sa mai fac,am vandut o masina anul trecut,am făcut actul de vanzare/cumparare,fisa tot,am fost la ... (vezi toată discuția)
Pf vreau sa cumpar masina de la srl fara sa platesc taxa timbru iovaniorgovan iovaniorgovan As dori sa cumpar o masina de la o firma romaneasca SRL. Firma este proprietar pe cartea de identiate CIV a masinii. Taxa de timbru- cf. OUG 9/ 2013 calculata ... (vezi toată discuția)
Taxa auto razvanel91 razvanel91 am achizitionat recent o masina care a fost in leasing cu nr gen B121324..masina a fost cumparata in 2006 si inmatriculata cu numere definitive dupa ... (vezi toată discuția)