avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incetare de drept în timpul concediului pt. crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incetare de drept în timpul concediului pt. crestere copil.

O salariată are contract de muncă pe perioadă determinată până în luna octombrie. În cursul lunii august intră în concediul pentru cresterea copilului până la doi ani. Ce se întâmplă în luna octombrie când contractul ei încetează de drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 29 Mai 2019
Contractul inceteaza la data stipulata in cuprinsul lui, chiar daca se afla in CCC.
Dvs., firma, o puteti reangaja cu cel putin 60 de zile inainte de a implini 2 ani copilul pentru a primi stimulentul de insertie.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
Ionut.ion, utilizator
C.i.m. inceteaza de drept, iar salariata se poate inscrie la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa renuntarea la concediul de cresterea copilului Constantin Popovici Constantin Popovici In speta , niciunul dintre parinti nu doreste intrarea in concediul de cresterea copilului sau se reintoarce imediat la servici primind in schimb bonificatia ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat ancuta7 ancuta7 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare. Am avut un contract pe perioada determinata cu o firma care lucra in parteneriat cu o firma mai mare. Am ramas ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)