avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto-cu sau fara Tva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto-cu sau fara Tva

Am inteles ca statul restituie taxa auto fara tva. Poate sa imi spuna cineva ce bun am primit in schimb,care sa aibe valoare adaugata? Sau de ce exista taxe la care se adauga TVA (ca doar nu e un bun,sa il poti vinde mai departe)

Alte discuții în legătură

Respingere declaratie 088 inregistrare tva rodaf rodaf Buna seara, Am nevoie de o lamurire cu privire la declaratia 088 de inregistrare TVA. Am depus in luna decembrie 2015 decl. 088 pt inregistrare TVA intrucat ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Tva pt piese la repararea unei masini? dorotheea dorotheea Doresc sa schimb unele piese la masina. Service.ul auto respectiv, imi solicita tva, pt piesele, achizitionate de la un furnizor, piese care contin tva. Deci ... (vezi toată discuția)