avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua..
In cazul in care am castigat o contestatie la executare pe lipsa de competenta a executorului la ce ma astept mai departe in raport cu creditorul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:11, 31 Mai 2019
Pregătiți-vă să fiți executat silit pe viitor, de un executor judecătoresc competent pe domiciliul dvs.

Creditorul are posibilitatea să apeleze din nou, la un alt executor, care este competent pe zona teritorială.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintarea executarii silite abuziva ddvs ddvs Buna ziua , in primul rand vreau sa va felicit pentru tot ce faceti ! Mult succes in continuare ! Am primit incuviintarea executarii silite abia acum in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! acn acn Am din nou o problema, fara a mai intra in detalii intru direct in subiect. Exista o datorie la Provident din 2011Pe 21 dec i am primit un plic cu executare ... (vezi toată discuția)
Competență executor judecătoresc Nikkal Nikkal Bună ziua, Aș vrea o opinie pe baza următoarei situații. Referitor la un imobil a fost deschisă o acțiune cu obligația de a face. Acțiunea a ... (vezi toată discuția)