avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare militari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare militari

..."Inițiativa legislativă a fost adoptată tacit miercuri la Senat și, pentru a se putea aplica, are nevoie de votul deputaților și de oficializare, prin publicarea în Monitorul Oficial. Adoptarea tacită va fi formalizată în ședința de săptămâna viitoare a senatorilor, ceea ce înseamnă că el va trece în curând de Senat și se va îndrepta către votul Camerei Deputaților, Forul decizional în acest caz...." cam în cît timp va fi aprobată, publicată...devenind activă.... Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Legea cametei Teemo Teemo Am o dilema legata de legea cametei proaspat adoptata. Sunt (ne)fericitul partas al unui contract de imprumut dubios. Din cate am inteles a fost adoptata de ... (vezi toată discuția)
Parere juridica mb_63 mb_63 Buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta rezolutie daca se poate pentru o propunere legislativa care astazi era pe ordinea de zi a Camerei ... (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)