avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare-dosar aflat pe rol la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare-dosar aflat pe rol la Judecatorie

CUM SE POATE ADMITE O CONTESTATIE LA EXECUTARE ...? SUNT FILIP GHEORGHE CONTESTATOR IN PROCES CU BIROUL EXECUTORI JUDECATORESTI -PAVALOIU GEORGETA SI INTIMAT FILIP MARIN PENTRU FOND IN DOSAR 2300/311/2009 LA JUDECATORIA SLATINA -OLT! CU STIMA SI RESPECT, ASTEPT RASPUNSUL DVS.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:24, 28 Noiembrie 2009
nu putem vedea dosarul, dati-ne cateva detalii!

:offtopic: interventie moderator

Buna seara user FILIP GHEORGHE
Va rugam frumos sa nu mai utilizati in tema dvs. pusa in discutie nume si identitati ale persoanelor, precum si scrisul cu litere de tipar, deoarece regulamentul acestui Forum interzice acest fapt.
Conform Regulamentului, in Forum se discuta ideea si nu persoana iar scrisul cu litere mari, echivaleaza cu a tipa.
Exista functia de editare a mesajului dvs., astfel ca va puteti edita mesajul in sensul celor aratate mai sus.
Va multumim anticipat pentru intelegere :)
Se poate admite daca instanta o va considera intemeiata. Depinde de fundamentarea in drept a contestatiei, de respectarea termenelor procedurale s.a.m.d.
Ce contestati si de ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire FYSHER44 FYSHER44 IN URMA UNUI CREDIT NEACHITAT LA TIMP DIN MOTIVE PERSONALE, MI S-A INFINTAT POPRIRE PRINTR-UN TITTLU EXECUTORIU.PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA:EXECUTORUL A ... (vezi toată discuția)
Va rog indrumati-ma!!!! andrada1_1ro andrada1_1ro Buna, Am facut o refinantare la [EDITAT1] in 2008, toate bune si frumoase pana nu mi-am mai putut permite plata ratelori( mi-am pierdut job-ul) ....dosarul ... (vezi toată discuția)
Detin 4 proiecte selectate pentru fonduri europene nerambursabile Luminitac Luminitac SUNT ASOCIAT CU PARTI EGALE IN 3 SOCIETATI COMERCIALE BENEFICIARE DE FONDURI NERAMBURSABILE FEADR, SOCIETATILE DE MAI SUS AU DEPUS PROIECTE PT. ACCESARE DE ... (vezi toată discuția)