avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Eliberarea garantiei de buna executie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Eliberarea garantiei de buna executie

Cum se restituie garantia de buna executie aferenta unui contract de prestari servicii, constituita in contul deschis de liderul asocierii, la trezorerie? Pe parcursul derularii contractului, garantia de buna executie a fost constituita prin retineri succesive din facturi, emise de membrii asocierii si de liderul asocierii, si virata in contul deschis la trezorerie.
Buna ziua,

In primul rand trebuie verificat in contract ce s-a stipulat cu privire la garantia de buna executie: modalitatea in care aceasta se va restitui, termenul, conditii.

In mod normal aceasta se restituie la momentul la care se finalizeaza constructia/lucrarile, cand se intocmeste procesul verbal de predare-primire si inspectia finala.

O zi buna,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea garantiei de buna executie adela.szekely adela.szekely Avem urmatoarea situatie: un contract de prestari servicii transport incheiat cu asocierea formata din patru societati care asigura transportul salariatilor. ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume constituite ca gbe de firma in faliment liviapop.insolv@gmail.com liviapop.insolv@gmail.com Firma mea se afla in procedura falimentului si are printre bunuri o garantie de buna executie constituita in favoarea unei primarii. Contul este la Trezoreria ... (vezi toată discuția)
Cont de garantie Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Firma x se asociatza cu o alta firma Y pentru un ctr de prestari servicii ,este vb de o situatie de lucrari . Firma x isi i-a banii de la ... (vezi toată discuția)