Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Corina1982 
	    	Utilizator

Corina1982 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters67263	                   

Buna ziua!
Problema mea sta in felul urmator. Am avut o relatie in urma careia a rezultat un copil, momentan in varsta de 3 ani. 
Copilul poarta numele de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters67263	                   

Buna ziua!
Problema mea sta in felul urmator. Am avut o relatie in urma careia a rezultat un copil, momentan in varsta de 3 ani. 
Copilul poarta numele de ... (vezi toată discuția)

ContSters129337	                   

Cum se exercita custodia comuna cand parintii locuiesc in orase diferite? In cazul meu, am de 8 ani custodia fiului meu. Tatal are program de vizita (poate sa ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters129337	                   

Cum se exercita custodia comuna cand parintii locuiesc in orase diferite? In cazul meu, am de 8 ani custodia fiului meu. Tatal are program de vizita (poate sa ... (vezi toată discuția)

brenda-patricia1	                   

Bună ziua , mă confrunt cu o problema mare,am trăit în concubinaj și a rezultat un copil  m am despărțit de tatăl copilului de 9 ani , când copilul ... (vezi toată discuția)
	                    brenda-patricia1	                   

Bună ziua , mă confrunt cu o problema mare,am trăit în concubinaj și a rezultat un copil  m am despărțit de tatăl copilului de 9 ani , când copilul ... (vezi toată discuția)