avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lege faliment persoane fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lege faliment persoane fizice

Buna ziua,a fost adoptata in senat prin hotarare de urgenta Legea falimentului persoana fizica,cand intra in vigoare poate spune cineva ?Va multumesc.=D> ?????
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
opris romeo, utilizator
Cel mai recent răspuns: opris romeo , utilizator 13:46, 26 Noiembrie 2009
nu inca, e pe vine, de abia e la Senat
Pe data de 24.112009 am vazut cum au votat legea si au aprobat-o in senat.Cat dureaza pana intra in vigoare?
Camera deputatilor este decidenta finala si apoi ar urma promulgarea ei de catre presedinte , din pacate numai daca este vointa politica trece , suntem in perioada electorala, au treaba multa parlamentarii nostri din pacate , ei se gandesc la alte treburi , apoi ce-o fi om mai vedea , sper ca se va vota cat mai curand , consider ca este o lege buna in sensul ca si bancile vor avea pierderi ca au jupuit la maxim atatia ani .
multumesc,si multa dreptate mai aveti.Dar Doamne ajuta.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil-schimbari adriana12_12 adriana12_12 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca noul proiect de lege privind indemnizatia crestere copil se aplica si pentru mamele in concediu dar cu optiunea fara ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ajunge parlamentar? Iulian81 Iulian81 Am tot cautat pe net despre modul cum se poate ajunge in Parlament ca senator sau deputat... Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii, macar o lege pe baza ... (vezi toată discuția)
Modificare plafon indemnizatie ptr. concediu crestere copil Hellene04 Hellene04 Intrebare: imi puteti spune daca intr-adevar s-a modificat de la 1 ianuarie 2016 legislatia referitoare la plafonul de indemnizatie acordat pe perioada ... (vezi toată discuția)