avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Bună ziua! As avea nevoie de ajutor. Sunt însărcinată în 10 săptămâni și somera de tot atât timp, caut loc de munca însă nimeni nu e dispus sa ma angajeze in situația data. Întrebarea este următoarea, as putea beneficia de indemnizație pentru creșterea copilului în condițiile în care am doar 8 luni de munca ne legate însă am terminat liceul anul trecut? Pe 25 mai am avut festivitatea de absolvire apoi a urmat bacalaureatul. Eu pe 9 iunie m-am angajat adică înainte de începerea propriu zisa a probelor de bacalaureat.
Data posibila a nașterii este 28 decembrie. Sper ca ma puteți ajuta. Am fost la primărie și am primit răspunsuri vagi și pe lângă subiect
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:24, 3 Iunie 2019
Pentru indemnizatia de somanj trebuia sa va inregistrati in termen de 60 de zile de la terminarea studiilor la AJOFM, asa...va trebuie vechimea de 12 luni...
Gasiti detalii mai jos
[ link extern ]
Pentru discriminare va puteti adresa Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii -C.N.C.D. dar nu stiu cat va poate ajuta...
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj in timpul facultatii lanna6791 lanna6791 Sunt in anul II la facultate, frecventa redusa, insa in perioada asta am lucrat la o firma, care acum m-a concediat. Intrebarea mea e daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ajutor de somaj? cabincrew cabincrew Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui CIM pe perioada determinata, in cazul concedierii pe motiv de restructurare, as putea beneficia de ajutor de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Aksu Aksu În iunie 2017 am terminat liceul la zi cu examen de bacalaureat, In august am intrat în șomaj pana acum în februarie pe 9. Pot beneficia de concediul de ... (vezi toată discuția)