avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Expert contabil specializat pe Asociații de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Expert contabil specializat pe Asociații de Proprietari.

Este posibil sa îmi trimită cineva pe adresa mea privată de e-mail, o lista cu Experți Contabili specializați pe Asociații de Proprietari , înregistrați la ceccar ? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:10, 4 Iunie 2019
Intrati pe site-ul CECAR si cautati lista experti contabili autorizati, din care alegeti persoana dorita. Daca expertiza va fi ulterior invocata in instanta este bine ca expertul pe care il veti alege sa fie si expert contabil judiciar (autorizat de MJ), stiut fiind ca instantele de judecata nu au in vedere expertize extrajudiciare.
Va mulțumesc. Am căutat pe net la Listele CECCAR, dar sunt mii de experți fara sa fie precizată specializarea pe Asociații de Proprietari.
Iar la CECCAR nu mai dau astfel de informații de cînd au dat legea cu Privacy, protejarea datelor.
Puteti obtine date relevante de la serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala
Va multumesc, dar.... orice... numai să nu aud de acest seviciu din primărie, că nu aveți idee ce experiențe am avut acolo.
Dupa stiinta mea nu exista o astfel de lista. De regula, expertii contabili nu sunt specializati pe un anumit subdomeniu. Pot exista doar unii experti contabili cu ceva experienta pe asociatii de proprietari.
Incercati sa intrebati la sediul CECAR din judetul dvs. si/ sau la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare de pe langa tribunalul judetean.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila scarlet scarlet un expert contabil are voie sa efectueze expertize si pe alte domenii decat cele pe care este autorizat (vorbesc de cele inscrise pe site-ul MJ)? sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Expert contabil judiciar bodeanu-ita bodeanu-ita Un expert contabil ,desemnat de parchet la cererea procurorului, poate efectua expertize contabile judiciare la o asociatie de proprietari, daca nu este ... (vezi toată discuția)
Refuz expertiza contabila Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Care este procedura de urmat in cazul refuzului unei expertize contabile in urma numirii de catre Tribunal, datorita neactualizarii listei expertilor contabili ... (vezi toată discuția)