avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua, daca am facut cerere pt taxa auto si avocatul zice ca a depus si el hotararea judecătorească dupa ce am depus eu cererea si cererea mea sa acceptat, cu înștiințare de la Anaf, mai este valabil contractul care l-am facut cu el? El acum vrea sa isi recupereze onorariul!Daca ati putea sa ma lămuriți! Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 19:13, 3 Iunie 2019
sigur ca este.
cata vreme nu l-ati reziliat, nu puteti veni acum (la momentul la care, probabil, aveti de achitat un onorariu de succes) sa spuneti ca anul acela in care avocatul s-a judecat pentru Dvs., nu mai conteaza.
in plus, ar fi trebuit sa anuntati avocatul -si sa va consultati cu el- ca depuneti cerere administrativa.
partea buna pentru Dvs. este ca legea obliga ANAF sa dea curs intai cererilor formulate in baza hotararilor judecatoresti si ca asa va veti recupera si cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avocat bogdanconstntinescu bogdanconstntinescu Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa procedez pentru a-mi scimba avocatul. Procesul incepe in 11 zile iar acesta nu doreste sa reziliem contractul. Care ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de contractul de asistenta/reprezentare juridica TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.e posibil ca primul termen sa fie amanat pt ca av nu s-a prezentat iar acesta a zis ca,oricum termenul se amana pt ca nu avea semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli pianino pianino Buna seara!As dori si eu sa ma indrumati pentru recuperarea cheltuielilor privind onorariul avocatului.Am avut un proces cu asociatia de proprietari pentru ... (vezi toată discuția)