avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nemotivat de la servici, deși am anunțat printr-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nemotivat de la servici, deși am anunțat printr-un mesaj scris pe telefon!

Buna seara! Am anuntat supervizorul printr-un mesaj pe telefon că nu ajung la servici, și să mă pună în fara plata!! Deși am anunțat, am fost pus nemotivat!! Unde mă pot adresa, să ce pot face??
Cel mai recent răspuns: ..sorin, , utilizator 21:50, 17 Mai 2020
La conducererea superioara va puteti adresa ... din cate stiu acordarea unui concediu fara plata se face in baza unei solicitari scrise si nu telefonice.
A fost ceva neprevăzut, probleme familiale !

Cornel Vasile a scris:

La conducererea superioara va puteti adresa ... din cate stiu acordarea unui concediu fara plata se face in baza unei solicitari scrise si nu telefonice.

Depuneti o cerere scrisa motivata si anexati probele.
În caz de necesitate o sa va judecati.
Am depus o sesizare scrisă către conducere, și nu am primit răspuns nici după un an de zile, iar în regulamentul de ordine interioara scrie că se poate anunța prin mail , coleg , sau telefon. Mă pot adresa către ITM, sau politie, e un abuz ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemotivat de la locul de munca ..sorin, ..sorin, In anul 2019 luna mai am avut o probleme de familie, soția a fost internată în spital aproximativ 3 luni, pe la sfârșitul luni mai a trebuit să merg la ... (vezi toată discuția)
Abuzuri in multinationale batranuslab batranuslab in cazul in care un angajat al companiei superior in functie se comporta discriminatoriu cu un angajat aflat in subordine face abuz de functie si angajatul ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu-mi da decizia de disponibilizare Power_v_ro Power_v_ro In luna august 2009 am fost anuntat verbal ca trebuie sa parasesc echipa impreuna cu alti 3 colegi. Ni s-a sugerat sa luam concediu de odihna pana la ... (vezi toată discuția)