avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor

Buna ziua mama mea a fost pusa in calitate de martor la un vecin fara voia ei nu a semnat nimic nu si-a dat datele nici copie de buletin doar știindu-se adresa mamei mele a pus-o de martora in proces. Pana in prezent nu sa prezentat la proces la nici o dezbatere. Acum a venit politia dupa ea ca sa o duca la tribunal. Mentionez faptul ca nu stie nimic si nu a vazut nimic in legatura cu procesul si despre ce se cearta vecini intre ei.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:11, 4 Iunie 2019
Merge si declara ce stie.
Buna ziua,
Sa declare asta in fata judecatorului, ca nu stie nimic legat de aceasta speta....sau exact ce stie, daca stie ceva...
Atentie ca marturia mincinoasa se pedepseste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa wildkitty23 wildkitty23 Am o matusa care a fost chemata la politie sa declare daca a vazut o bataie dintre 2 vecini de-ai sai. Ea a declarat ca nu a vazut nimic cand a trecut pe ... (vezi toată discuția)
Martor furt ContSters93151 ContSters93151 Buna ziua, mama a fost in apropiere cand politia a prins un hot. Din pacate politia pentru ca nu avea martori a convins-o sa semneze o declaratie de martor ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu juramantul pe biblie? maxxwollf maxxwollf am fost citat ca martor la un proces intre doi vecini si nu as dori sa tin cu niciunul dintre ei.Ce se poate intampla daca eu cand o sa ma duc la judecatorie ... (vezi toată discuția)