avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto, restituire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto, restituire

In Teleorman cand se va restitui timbru de mediu?
Cel mai recent răspuns: Alexandructf , utilizator 08:18, 5 Iunie 2019
Săptămâna trecută când am luat legătura telefonic cu un domn inspector de la ANAF Videle,acel domn a spus că nu sau virat bănuți de la Mediu.
Domnul Teodorovici a promis multe .... până la urmă se dovedește a fi un joc prostesc de spatele blocului... Rușine ministrului pentru minciunile spuse.

In Teleorman cand se va restitui timbru de mediu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz returnare garantie adela88 adela88 Acum un an m-am mutat intr-o casa pentru care am platit garantie 500Eur. Casa desi era intr-o zona buna avea zugraveala veche (din aceea cu tepi model anii ... (vezi toată discuția)
Am dat pe datorie alimente si nu îmi mai restituie datoria. Rack Rack Buna ziua ! Va rog daca mă puteți ajuta cu niste sfaturi ,am un magazin alimentar la tara ,problema sta in felul următor am dat pe datorie alimente că ... (vezi toată discuția)
Sunt șantajat cu un contract fals de prestări servicii. ce pot face ca să scap de amenințările și pretențiile clientului? ContSters318935 ContSters318935 Cateva sfaturi ba rog frumos ,Anul acesta in vara am fost contactat de cineva sa ii renovez apartamentul ,am mers la el am discutat pretul si ceea ce este de ... (vezi toată discuția)