avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucherul de vacanță
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucherul de vacanță

Beneficiarul ( salariatul) voucherelor de vacanta este obligat să restituie aceste vouchere daca nu le a folosit ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 5 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La sfârșitul fiecărei luni, la sfârșitul perioadei de valabilitate, la data stabilită de angajator sau la data încetării raporturilor de muncă, după caz, salariatul are obligația să restituie angajatorului biletele de valoare pe suport hârtie acordate/contravaloarea biletelor de valoare alimentate pe suport electronic, pentru luna în curs sau, după caz, pentru anul în curs și neutilizate ori necuvenite, potrivit prevederilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta + demisie diablo diablo Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana care a primit vouchere de vacanta si si-a dat demisia ulterior mai poate sa le foloseasca? Sau e nelegal? (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta axentyna@yahoo.com axentyna@yahoo.com Buna ziua In cazul in care titularul unor tichete de vacanta a decedat, ce se intampla cu contravaloarea lor ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta buiavasi buiavasi as dori sa ma lamuriti si pe mine daca voucherele se acorda proportional cu timpul lucrat iar pt salariatii pensionati sau plecati trebuie sa le retinem ... (vezi toată discuția)