avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort cu minori

Souneti-mi va rog daca intru-un proces de divort cu minori, ma pot reprezenta singur ( in calitate de parat).
Cel mai recent răspuns: Eddy0780 , utilizator 18:38, 12 Iunie 2019
Da, dar, dna mea doreste divortul REPEDE, in baza acestui ordin. Am avut un termen pe 03.06 si s-a amanat pe 23.09, iar OR-ul meu expira pe 01.10. Deci, mai am nevoie de inca o amanare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari privind domiciliul copilului MIHAELA333 MIHAELA333 Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Am divortat la notar,apoi am introdus un ordin de protectie in instanta,printre ce am cerut eu acolo nu ... (vezi toată discuția)
Divort Cris-tim Cris-tim Buna ziua. Soțul meu a depus actele de divorț, însă eu nu sunt de acord cu divorțul. Menționez ca avem si un copil de 3 ani. Se poate face ceva dacă nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - divorț cu minor Lupea Afrim a Lupea Afrim a Urmeaza sa divortez, am un copil de 4 luni, as dori sa stiu in mare. Parte la ce ma astept in legatura cu vizitele si dreptul de a lua copilul la mine in ... (vezi toată discuția)