avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu m-am înțeles cu fratele meu la ieșirea din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu m-am înțeles cu fratele meu la ieșirea din indiviziune iar judecătorul a dispus vânzarea la licitație. Nu s-a vândut, deci prețul pentru următoarea a scăzut cu 25%. Dacă nu se vinde nici acum va scădea în continuare, și dacă da, până unde?

Buna ziua.
Am iesit din indiviziune si m-am adresat judecatorului pe motiv ca nu m-am inteles cu fratele in privinta vanzarii casei mostenite de la parinti (fiecare are 1/2 parti).Prima licitatie a judecatorului a avut loc si nu s-a vandut A doua licitatie este pe 24.06.2019 iar pretul scade ccu 25%.
Intrebare:
Daca nu se vinde nici acum,pretul va scadea in continuare si pana unde? Nu exista o limita?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Va multumesc.
Va mai intreb daca se poate stabili o limita minima de pret de vanzare cu acordul partilor
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2019
kun.ovidiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui ii revine casa Justitiarul711 Justitiarul711 O persoana gireaza cu casa un imprumut la banca . Achita din datorie o suma considerabila dupa care cand ajunge la suma de 17.000 lei pleaca in strainatate si ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil grevat de sarcini (uzufruct etc.) Florin-Marius Florin-Marius \"Art 845 cod procedura civila (6) Dacă imobilul este grevat de vreun drept de uzufruct, uz, abitaţie sau servitute intabulate ulterior înscrierii vreunei ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)