avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Buna ziua ,
Intrebarea mea este legata de sediul social unde firma A isi desfasoara activitatea . Locatia unde se afla sediul social a fost vandut catre o persoana juridica . Persoana juridica a semnat cu firma noastra ( A) un contract de chirie . Ce modificari trebuie sa facem in dosarul juridic al firmei si in cat timp trebuie sa comunic la ONRC, ANAF aceste modificari ? Ce implicatii sunt daca nu reusesc sa actualizez la timp modificarile aparute ? Multumesc mult .
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: atticusfortezza , utilizator 09:36, 6 Iunie 2019
Trebuie inregistrat contractul de locatie in registrul comertului. ORC trimite periodic modificarile si catre ANAF, deci, acolo nu aveti ce sa intreprindeti. Nu aveti alta obligatie. In opinia mea, odata ce adresa sediului social a ramas aceeasi, nu este o tragedie nici daca nu depuneti nimic la registrul comertului acum, ci doar daca expira contractul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)