avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt operat pe coloana de hernie de disc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt operat pe coloana de hernie de disc de 2 ori urmeaza si a 3a ! Sunt angajat la Mapn din 2006 ! Intrebarea mea este urmatoarea! Dacă cu 3operatii de hernie de disc mă scoate la pensie?Multumesc frumos!

Pot iesi la pensie cu operatii pe coloana de hernie de disc?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comisia medicala care functioneaza in cadrul casei de pensii este cea care hotaraste in functie de dosarul medical pe care il depuneti la aceasta comisie.
Mulțumesc frumos pentru informație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensie de invaliditate florica1972 florica1972 Buna ziua, Am rugamintea sa imi spuneti daca am dreptul la pensie de invaliditate si ce trebuie sa fac in acest sens. Am 50 ani, un stagiu de cotizare de 32 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate MCassandra MCassandra Am 41 ani,22ani serviciu.Acum 7 ani am suferit o interventie chirurgicala la coloana (hernie de disc L5S1).Anul acesta boala a recidivat iar in luna august am ... (vezi toată discuția)
Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? ... AndreeaMihaelaZ AndreeaMihaelaZ Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? Precizez,pe cartea de muncă sunt deja 20 ani. (vezi toată discuția)