avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand se incepe urmarirea penala? Desfasurarea unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand se incepe urmarirea penala? Desfasurarea unei anchete

buna ziua/seara!
cum se desfasoara o ancheta/cand se incepe urmarirea penala si care sunt etapele pana la instrumentarea dosarului de catre un procuror? Apoi? Sectoristul de la sectia de politie are putere de decizie daca inainteaza dosarul catre parchet sau nu?
Intreb toate acestea pt ca am depus o plangere penala pt amenintare/am filmat totul cu telefonul mobil/am fost audiat atar eu cat si martorul dar si inculpatul/dar nu am mai fost anuntat de nimic dupa asta. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alexadr , utilizator 22:59, 11 Iunie 2019
Sectoristul nu are putere de decizie, el doar propune, procurorul decide.
Asteptati, ca dureaza.
Daca primiti o solutie care nu va convine, puteti sa o atacati.
La cum a fost discutia cu sectoristul.....am zis ca as vrea sa fac o completare la plangerea initiala si mi-a aruncat-o flegmatic in fata spunandu-mi ca pot sa scriu ce vreau eu pe foaie. El tot incerca sa ma convinga sa ma impac cu intimatul dar vazand ca sunt incapatanat a luat o atitudine aroganta fata de mine sugerandu mi sa fac cate plangeri vreau eu si ca nu eu cunosc legea mai bine decat el. Ca asa e cel mai simplu si rapid pentru ei sa scape repede daca imi retrageam eu plangerea. Deci cred ca vor dura “ani de zile” in acest caz. La ce dezinteres prezenta domnul sectorist... Din pacate astea sunt sectiile de politie...nu am cuvinte sa le descriu... Multumesc dna avocat!

Ana-Maria Dutescu a scris:

Sectoristul nu are putere de decizie, el doar propune, procurorul decide.
Asteptati, ca dureaza.
Daca primiti o solutie care nu va convine, puteti sa o atacati.


Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2019
alexadr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala - tentativa de omor / amenintarea cu moartea / politia nu ia masuri!! alexadr alexadr Buna ziua! Va rog din suflet sa imi acordati cateva minute sa ma ascultati.. In urma cu 2 sapt am fost victima unei tentative de omor. S-a intamplat la ... (vezi toată discuția)
Filmare video-audio cu politist in curtea sectiei de politie.o pot face publica ? telecomanda telecomanda Se pate face puplic o filmare efectuata in curtea une sectii de politie cu camera scunsa ? Este ilegal ?Inregistrarea intre reclamant intr-o cauza penala si ... (vezi toată discuția)