avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cetatean strain, UE fara NIF in contract Vanzare- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cetatean strain, UE fara NIF in contract Vanzare- Cumpărare imobil.

Buna ziua.
In 11.2015 am achiziționat cu contract de vanzare cumpărare un imobil cu teren impreuna cu sotul meu de cetățenie engleză. Sotul nu a fost prezent la această vanzare-cumpărare iar noi nefiind declarați căsătoriți in Romania, doar in UK, eu l-am trecut ca si cumpărător cu datele din pasaport fara NIF. Nu stiam de acest aspect. In CF a fost trecut ca si cumparator principal (nu am înțeles de ce, pt ca nu a semnat nimic). Este valabil contractul? El are drepturi asupra proprietății? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:59, 8 Iunie 2019
Da. Are același drepturi ca si dvs.
Ati cumparat in imobil in timpul căsătoriei, deci e bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt cetățean român și sunt căsătorită cu un cetățean ... Felicia Ion Felicia Ion Sunt cetățean român și sunt căsătorită cu un cetățean italian fără separare de bunuri și cu căsătoria recunoscută și în România. Vrem să ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat de sotie si nu m-a trecut in contract ricky25 ricky25 Sotia mea a cumparat un teren in anul 2008 cand eu eram plecat din tara i-ar uitandu-ne acuma pe contract apare doar sotia si acolo intr-un paragraf apare ca ... (vezi toată discuția)
Ce document îmi trebuie de la soțul meu canadian dacă doresc ... Zakynthos123 Zakynthos123 Ce document îmi trebuieste de la soțul meu Canadian dacă doresc să cumpăr un imobil în România. Căsătoria este transcrisa în România. (vezi toată discuția)