avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa fac parte din comisii de evaluare la licitatii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa fac parte din comisii de evaluare la licitatii?

Lucrez intr-o institutie publica, la compartimentul achizitii publice. In prezent sunt in litigiu cu institutia pentru un presupus prejudiciu, constatat de o firma de audit, la o licitatie cu fonduri norvegiene. Desi am castigat procesul in prima instanta, in prezent mi se retine din salariul o anumita suma.
In continuare organizez licitatii si sunt membru in comisiile de evaluare la licitatii.Avand in vedere litigiul cu institutia la care lucrez, nu sunt in conflict de interese daca fac parte din comisiile de evaluare la licitatii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 9 Iunie 2019
Nu sunteti in conflict de interese ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? horizon horizon se da urmatorul caz: o societate comerciala infiintata de un tata si fiul sau (fiul = administrator, dar societatea nu functiona). intre timp fiul a devenit ... (vezi toată discuția)
Probleme referitoare la achizitiile publice mitica1955 mitica1955 potrivit art.3 alin1 din HG nr.925/2005, se arata ca orice autoritate contractanta , are un compartiment specializat pentru aztribuirea contractelor de ... (vezi toată discuția)
Refuz sa fac parte din comisia de evaluare achizitii publice RODICA22 RODICA22 Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care: - nu exista compartiment de licitatii la ... (vezi toată discuția)