avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor

Buna seara! Am nevoie de ajutor! De curand am aflat ca,copilul meu ar fi putut sa poarte numele meu de familie dar,tatal copilului m a prostit sa zic asa spunandu-mi ca un copil trebuie sa fie pe numele tatalui ca este litera de lege,eu stiind prostia asta de la el,am semnat ca sunt de acord ca,copilul sa treaca pe numele lui de familie in conditia in care la spital a recunoscut copilul,iar pe fisa de externare copilul era pe numele meu de fam. I am comunicat si lui problema asta pe care eu vreau sa o remediez si a facut un scandal mare si de fata cu copilul,in fine,asa ca m am gandit la o solutie numele meu de fam este Vasilescu iar al lui Teodor,bineinteles ca si copilul este trecut in certificatul lui Teodor. Eu vreau ca pe certificatul de nastere al copilului meu sa apara Vasilescu Teodor Erik Alexandru,adica sa contina numele de fam ai ambilor parinti. Unde trebuie sa ma duc sa remediez problema asta? Cati pasi sunt de urmat? Va rezolva tribunalul treaba asta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2019
VasilescuMelissa, utilizator
Cel mai recent răspuns: VasilescuMelissa , utilizator 22:21, 8 Iunie 2019
Buna seara,
Pentru a face aceasta schimbare TREBUIE ACORDUL TATALUI!
In rest, urmati pasii din lincul de mai jos.
[ link extern ]


Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Pentru a face aceasta schimbare TREBUIE ACORDUL TATALUI!
In rest, urmati pasii din lincul de mai jos.
[ link extern ]

Pai si daca nu am acordul tatalui ce pot face??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume Andrei ciobanu Andrei ciobanu Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoare Numele meu este Ciobanu Andrei, Ciobanu fiind numele de familie al tatalui, iar numele mamei de fata dinainte de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui //Anonymous// //Anonymous// Bună seara. Aș dori să știu dacă după ce îmi schimb numele pe cale administrativă (exercit o ocupație cu un pseudonim pe care vreau să-l adopt ca ... (vezi toată discuția)