avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare pe calea de acces din fata portii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare pe calea de acces din fata portii

Daca in fata portii mele am marcajul " cale de acces " am voie sa parchez masina personala pe calea de acces din fata portii mele . Mentionez ca sunt unicul propietar al imobilului respectiv
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
dynamic0825, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, de câteva zile găsesc în fața porți o mașină ... Dany320 Dany320 Bună ziua, De câteva zile găsesc în fața porți o mașină care este parcată,jumate pe trotuar și jumate pe stradă,cu roata din spate pe spațiu verde ... (vezi toată discuția)
Pot parca pe strada? Corina271 Corina271 Buna seara? Pot parca pe strada dar sa depasesc putin in fata gardului vecinei fara sa blochez nimic? Ca ma tot cert cu ea spunandu-mi ca nu e drum public si ... (vezi toată discuția)
Distanta intr-un loc de parcare ContSters245970 ContSters245970 Buna ziua ma numesc M.Bogdan si am o intrebare.Am parcare platita in fata blocului ,am luato de la un vecin care nu o platise ,bineinteles nu ia prea convenit ... (vezi toată discuția)