avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Lăsați-ne să edităm postările
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Lăsați-ne să edităm postările

Faceți ceva să putem edita postările oricând. Nu trebuie să reinventați roata. Deja există saituri consacrate de Q&A de unde vă puteți inspira.

Este jenant să fim forțați să răspundem la comentarii care nu-s răspunsuri. E mult mai constructiv să clarificăm întrebarea inițială.
Bună dimineața,

Când am limitat timpul de editare am avut în vedere păstrarea firului logic al discuțiilor pentru că, nu de puține ori, utilizatorii modificau conținutul mesajelor după ce primeau răspunsuri și nu se mai înțelegea nimic.

Aveți, în schimb, aveți posibilitatea de șterge total datele urmând instrucțiunile din link-ul Vreau ștergere date (stânga, jos, sub Regulament).

O zi frumoasă.
Manuela
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este jenant să fim forțați să răspundem la comentarii care nu-s răspunsuri. E mult mai constructiv să clarificăm întrebarea inițială.

Nu e deloc constructiv asa cum propuneti - de fapt nu propuneti, ci dati cu pumnul in masa... Daca nu ati postat de la inceput un mesaj complet/ lamuritor si vi s-au cerut apoi clarificari, le puneti dvs dedesubt, in mesajul urmator. Altfel ar fi jenant ca dvs sa va puteti edita mesajul, dupa ce ati primit un comentariu prin care vi se cer lamuriri si cel ce a postat dupa dvs, sa para ca e el tampit ca nu a inteles.
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
Utilizatorul care pune întrebarea trebuie să aibă posibilitatea de a o clarifica prin editare. Moderatorii pot avea acces la istoricul de editări și pot interveni în caz de abuz. După clarificare, utilizatorul marchează cererea de clarificare ca nenecesară și apoi un moderator vine și analizează situația. Dacă "răspunsul" – care oricum nu era un răspuns, ci un comentariu care cerea lămuriri – nu mai e necesar, îl șterge.

Cu acest sistem, cititorii au acces direct la întrebarea actualizată, cizelată la maximum, și la răspunsurile care vin efectiv cu soluții la întrebările utilizatorului. Se elimină astfel flecăreala de doi bani și țigăneala ca la piață.

Uitați-vă la Stack Overflow. Poate înțelegeți de unde vin. A! Și încă ceva... Dacă interpretați sugestiile constructive ca fiind "dat cu pumnul în masă" – ne oprim cu sugestiile. Și rămâneți așa... ca românii; pe sistemul "las' că merge!"
Nu e o sugestie constructivă. Dacă am aplica propunerea dvs. ar însemna că ne batem joc de timpul celor care se străduiesc să înțeleagă o întrebare neclară.

Mulțumim pentru interes, dar nu se poate.

O zi frumoasă.
Manuela
stimată redactor Rășină,
un redactor ar trebui sa cunoască limba romană......Aveți, în schimb, aveți posibilitatea de șterge total datele
CÂTE GRESELI AVETI?
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
m1205, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie plus salariu dragandaniel dragandaniel Am iesit la pensie din functia de contabil sef la un spital si acum vreau sa continuii pentru un timp .In ce conditii pot si pentru cat timp tot in sistemul ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)