avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Lăsați-ne să edităm postările
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Lăsați-ne să edităm postările

Faceți ceva să putem edita postările oricând. Nu trebuie să reinventați roata. Deja există saituri consacrate de Q&A de unde vă puteți inspira.

Este jenant să fim forțați să răspundem la comentarii care nu-s răspunsuri. E mult mai constructiv să clarificăm întrebarea inițială.
Două :)
Am mâncat o literă și am scris de două ori cuvântul aveți. Corectez:
Aveți, în schimb, posibilitatea de a șterge total datele (...).

Graba, nu necunoașterea limbii române, e de vină.

Mulțumesc pentru observație, o zi frumoasă vă doresc.
Repet. Replicile la o întrebare sunt de 2 feluri: răspunsuri-răspunsuri – care vin efectiv cu soluția – și "alte comentarii", care cer lămuriri, clarificări, oferă opinii nesolicitate etc. Odată editată întrebarea inițială – adică clarificată – cel care a postat întrebarea poate marca comentariile (adică non-răspunsurile) ca fiind nenecesare. Nu e nevoie ca cei care vin pe sait să citească toate telenovelele și romanele până ajung la răspunsul pe care îl caută. De asemenea, ar fi foarte util ca cel care a postat întrebarea să aibă posibilitatea de a marca răspunsul care l-a ajutat la soluționarea problemei.

Ca să spuneți că sugestia mea nu e constructivă, înseamnă că dumneavoastră considerați acest sait ca fiind mai presus decât Stack Overflow, în materie de Q&A, ceea ce e penibil.

Vă mulțumesc că ați avut răbdarea de a citi tot ce am scris. Vă doresc o zi superbă.
Eu nu repet. V-am răspuns deja că sugestia dvs. nu e constructivă și v-am explicat de ce.

Ignor, de data asta, jignirea din mesajul dvs. însă vă rog ca de-acum înainte să vă controlați limbajul.

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie plus salariu dragandaniel dragandaniel Am iesit la pensie din functia de contabil sef la un spital si acum vreau sa continuii pentru un timp .In ce conditii pot si pentru cat timp tot in sistemul ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)