avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De ce ar putea fi refuzată externarea unei paciente ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De ce ar putea fi refuzată externarea unei paciente cu cetățenie franceză pentru a-și continua tratamentul în Franța?

Unei cetățene franceze îi este refuzată externarea sorei ei dintr-un spital psihiatric din București pentru ca aceasta din urmă să-și continue tratamentul în Franța. Pe ce motiv ar putea fi refuzată externarea în cazul acesta și cum ar putea proceda pentru realizarea externării?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 10:46, 10 Iunie 2019
Autoritatile medicale romanesti nu au nici un cuvant de spus in astfel de situatii.
Se semneaza un act de externare contra avizului medical emis in Ro se ia pacienta si se pleaca.
Sper ca nu ati dat administratiei spitalului actele franceze ale sorei dvs.
Chiar si in cazul in care spitalul blocheza actele se intervine prin plangere la politie si sesizarea ambasadei sau consulatului.
Ambasadorul/consulul vor fi obligati sa faca sa se deplaseze un insarcinat de misiune care va soma imbecilii sa predea actele.
Daca nici asa imbecilii nu inteleg se va ajunge la incident diplomatic, nu lasati nimic sa treaca, imputitii atat asteapta.
Medicii romani incapabili (cei capabili sunt deja plecati) nu au nici o autoritate suprastatala.

In mod cert, in cazul dvs pierderea spagilor este motivul dificultatilor
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere acte octavian77 octavian77 sunt casatorit in strainatate si as vrea sa transcriu certificatul de casatorie si certificatul de nastere al unuia dintre copii. As vrea sa stiu daca pt face ... (vezi toată discuția)
Cardiac spitalizat pt. posibil infarct, externat cu diagnostic psihiatric în urma motivelor cererii de externare VABRALSI VABRALSI Pacient pensionat boală, nerevizuibil,cardiac,59 de ani, spitalizat pentru posibil infarct miocardic de medic camera de gardă. Ziua următoare, ora 8,30 ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat in strainatate OlDumitra OlDumitra Ma gasesc in Asia de aproape 10 ani de zile. Mai intai ca student, apoi ca turist. Am avut viza legal in toti acesti ani. Pasaportul imi expira la ... (vezi toată discuția)