Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Sa invingem... pe cine ?
1) Oricat ar parea de sinistru, adevarul este unul singur... ori pe care i-am apara, rezultatul este acelasi. Toti sunt o apa si un pamant, toti sunt slugile aceluiasi dictator... BANUL. Un "dictator" care ne-a dus pana acolo....
2)Momentul actual este unul foarte delicat, am ajuns din nou, ca de fiecare data, in fata a doua rele, carora sa le stabilim marimea pentru a putea alege pe cel mic. 3) Asa cum este acum, situatia este in afara oricarei ratiuni.
4) Istoria a demonstrat, (inclusiv a noastra) ca aliantele de conjunctura nu lucreaza pentru popor si nu sunt de durata, ele au doar scopul depasirii unor momente de catre cei care le creeaza.
justitiarul3 a scris:
Sa invingem... pe cine ?
1) Oricat ar parea de sinistru, adevarul este unul singur... ori pe care i-am apara, rezultatul este acelasi. Toti sunt o apa si un pamant, toti sunt slugile aceluiasi dictator... BANUL. Un "dictator" care ne-a dus pana acolo....
2)Momentul actual este unul foarte delicat, am ajuns din nou, ca de fiecare data, in fata a doua rele, carora sa le stabilim marimea pentru a putea alege pe cel mic. 3) Asa cum este acum, situatia este in afara oricarei ratiuni.
4) Istoria a demonstrat, (inclusiv a noastra) ca aliantele de conjunctura nu lucreaza pentru popor si nu sunt de durata, ele au doar scopul depasirii unor momente de catre cei care le creeaza.
1) As avea un mic amendament care rezulta si din expunerea dvs.: toti suntem o apa si un pamant
2) Nu sunt de aceeasi parere. Dupa parerea mea- oarecum subiectiva fiind antibase- alternativa nu e de neacceptat ci relativ normala( nu sunt chiar asa de dezamagit de Geoana). De la inceput am fost(tot relativ) multumit de cele doua alternative cu preferinta spre Crin Antonescu
3) Judecata extrema. Este o asociere intre oameni nu intre doua entitati biologice contrare.
4) Chiar dvs. va contraziceti logic. Acel scop de a depasi situatii grele, indiferent de cine au fost create, in istorie( chiar si la noi) a oferit destule solutii viabile si deloc irationale.
Din nou vreau sa precizez ca sunt subiectiv. Nu numai prin pozitia mea antibase, dar si prin faptul ca mi- as dori ca peste 3 ani sa se inverseze rolurile( procentele) intre PDL si PNL. Dincolo de acest subiectivism incerc sa judec pragmatic. De fapt- culmea- aceasta alianta ma reprezinta : desi conceptia mea despre lume si viata este mai mult de factura social democrata, ii prefer pe liberali( poate si datorita faptului ca nu mi- e prea drag PSD-ul, iar PDL este un amestec cu atitudine de extrema dreapta, in nici un caz de dreapta)