avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de concesionare PFA - contract de colaborare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de concesionare PFA - contract de colaborare

Buna ziua, un PFA are incheiat un contract de concesionare pentru un spatiu cu destinatia cabinet prestari servicii medicale. Se poate ca acel PFA care are contractul de concesionare spatiu sa incheie un contract de colaborare cu un PFA, PFI, SRL avand locul de desfasurare in spatiul respectiv, dar desfasurand acelasi obiect de activitate?
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocatura Amza , Avocat 17:25, 10 Iunie 2019
Buna ziua. Intrebarea este foarte generala pentru o speta particulara. Ar trebui analizat contractul de concesionare spatiu, in primul rand. Exista prevederi in acest sens? Puteti sa ma contactati in privat pentru discutii detaliate. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul concesiunilor mdDentist mdDentist Buna ziua, Ma poate cineva lamuri ce inseamna interdictia de subconcesionare? In speta, o primarie concesioneaza un spatiu medical unei firme X pentru a ... (vezi toată discuția)
Pfi -medic , contract de colaborare. AC AC Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum. Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare medic in vederea infiintarii pfi zi23zou zi23zou Buna ziua. Sunt medic stomatolog si doresc sa devin pfi. Pt aceasta, printre documentele necesare care trebuie depuse la anaf se afla si contractul de ... (vezi toată discuția)