avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... De ce nu-mi apare postarea ?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

De ce nu-mi apare postarea ?

Buna ziua,
Am adresat o intrebare in 2 sau 3 sectiuni diferite,am incercat de vreo 6,7 ori si nu-mi apare in niciuna din sectiunile postate,am intrat si in contul meu la intrebari,raspunsuri ,nimic.Este un text destul de lung,aveti un numar limitat de caractere care se pot posta?acesta sa fie motivul?daca da,imi puteti spuhne va rog numarul maxim de caractere acceptat?!
aveti chiar doua subiecte postate, adica unul dublat.. unul in 11 si altul in 12 iunie.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe forum si ... GEKO17 GEKO17 Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe forum si nu reusesc, nu imi apare nimic dupa apasarea butonului \"Intreaba comunitatea\". Mi-ati putea ... (vezi toată discuția)
Intrebare Borhes John Borhes John Buna ziua de ce au fost sterse ultimele mele 2 mesaje referitoare la pericolele practice ale apometrelor cu radio? mesajele contin un profesor universitar ... (vezi toată discuția)
CĂtre site-ul acesta undita undita Va rog să-mi spuneți cărui fapt îmi este îngrădit întrebarea care am pusa în urma cu câteva ore??? Mi se pare o discriminare????? (vezi toată discuția)