avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe forum si ...

Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe forum si nu reusesc, nu imi apare nimic dupa apasarea butonului "Intreaba comunitatea". Mi-ati putea spune unde gresesc? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GEKO17 , utilizator 23:30, 24 Noiembrie 2022
aici ai reusit, bravo
Da, probabil e limita de caractere, altfel nu inteleg de ce aici ma lasa si dincolo nu.
unde dincolo, si aici e tot forum, pune link
Am rezolvat, rog pe cei de la tehnic sa stearga sesizarea. Multumesc!
Buna @Geko17
Intampin aceeasi problema ca tine, intentionez sa postez un topic nou in sectiunea Drept Civil si desi in trecut am facut-o de mai multe ori cu succes, acum nu gasesc rubrica care sa conduca la postarea topicului nou acea suctiune.

A aparut un buton -care pare nou- in coltul stanga sus, "Pune o intrebare", sub iconul clopotel de alerte, Acolo este locul din care poti deschide topic nou? Nu pare calea cea buna de a-l directiona spre o sectiune anume, Nu cred ca asta foloseam in trecut, odata postat mesajul, nu apare nimic si nici nu primesc mesaj de respingere moderatori.
Am putut comenta la alte sectiuni, doar deschidere topic nou creeaza probleme

Multumesc celor care ma pot ajuta, ar fi trebuit sa fie intuitiv, dar vad ca si altii bajbaie.

Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2022
MAYA2, utilizator

Alte discuții în legătură

Misterul butonului "vreau sa ma loghez" teoma teoma este acel butonas care apare in susul paginii, cand inca nu esti logat. Ce face el? Ca nu poti decat sa-l bifezi si sa-l debifezi :) Te poti juca un timp ... (vezi toată discuția)
Lipsa dovezii platii in cvc apartament Iag Iag Iag Iag Buna ziua! Am o speta cu siguranta des intalnita la achizitia unui apartament. Este vorba de dovada neclara a platii intr-un contract de vanzare-cumparare din ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)