Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Cristian Darie 
	    	Utilizator

Cristian Darie 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Cristian Darie 
	    	Utilizator

Cristian Darie 
	    	Utilizator	    

Cristian Darie, utilizator
 Cristian Darie, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 sssilvia	                   

Buna ziua , am o intrebare , caut un raspuns , mama mea are o casa mostenita de la parinti ei cu act de vinzare cumparare dar pe jumatatea casei din 1995 si pe ... (vezi toată discuția)
	                    sssilvia	                   

Buna ziua , am o intrebare , caut un raspuns , mama mea are o casa mostenita de la parinti ei cu act de vinzare cumparare dar pe jumatatea casei din 1995 si pe ... (vezi toată discuția)

mihaioro	                   

Buna ziua,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns cat mai clar in privinta problemei mele...acum cativa ani bunicul meu mi-a lasat un apartament (act de ... (vezi toată discuția)
	                    mihaioro	                   

Buna ziua,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns cat mai clar in privinta problemei mele...acum cativa ani bunicul meu mi-a lasat un apartament (act de ... (vezi toată discuția)

gheocont	                   

Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la  mama. Casa in  care  a ramas  sa locuiasca este  o  donatie   de la  bunicii paterni  pentru  ... (vezi toată discuția)
	                    gheocont	                   

Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la  mama. Casa in  care  a ramas  sa locuiasca este  o  donatie   de la  bunicii paterni  pentru  ... (vezi toată discuția)