avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat la SRL propriu 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat la SRL propriu 2019

Buna ziua,

Momentan am o PFA si as dori sa trec la SRL unde sa am CIM.
As dori sa stiu daca imi voi primi o parte de salariu daca nu ating salariul brut pe care l-am stabilit anterior.
Deci, ce se intampla daca intr-o luna nu scot cat inseamna salariul brut? Nu incasez nimic?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 12 Iunie 2019
1. Angajatorul este obligat sa garanteze in plata un salariu brut lunar cel putin egal cu salariul de baza minim brut pe tara. Aceste dispozitii se aplica si in cazul in care salariatul este prezent la lucru, in cadrul programului, dar nu poate sa isi desfasoare activitatea din motive neimputabile acestuia, cu exceptia grevei.

2. Puteti sa va faceti c.i.m. cu timp partial ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare agent andreeakomdesign andreeakomdesign bună ziua, aș dori să angajez pe cineva la firma mea, un agent de vânzări mai exact, care va fi plătit la procente: 20% din vânzările pe care le ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu prin sanctiune Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! As dori va rog frumos un ajutor urgent: - un salariat este sanctionat cu reducerea salariului de baza pe 2 luni cu 5%, numai ca dupa aplicarea ... (vezi toată discuția)
Angajare Marcela1954 Marcela1954 Am facut controlul medical la doua persoane in vederea angajarii in datra de 05.02.2013. In data de 12.02.2013 am declarat locurile vacante la AJOFM, am ... (vezi toată discuția)