avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moştenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moştenire

Bună seara! În urma succesiunii după tatăl meu am moştenit o casă în cotă parte de 32pe 64 casa a fost a bunicilor.Casa nu avea acte şi a fost demolată de un unchi de al meu .Unchiul şi-a facut o casă lângă. Pot să cer parte din casă ?Casa a fost demolată în 1965.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2019
Sorin_Sorin_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sorin_Sorin_ , utilizator 09:21, 13 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți cu actele la avocat pentru a se analiza exact situatia de fapt si de drept.
Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeți cu actele la avocat pentru a se analiza exact situatia de fapt si de drept.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din casa unchiului nu puteti cere nimic.
Daca acea casa era buna, nu se demola.. Casa nu mai exista, deci nu mai aveti ce partaja, iar un eventual drept de a cere o despagubire, mi se pare a fi prescris.
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
Sorin_Sorin_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune Sorin_Sorin_ Sorin_Sorin_ Buna ziua .Vă rog să mă ajutați . Bunicii mei au cumpărat o casă si un teren in anul .1925.Jumate din teren si din casă a fost dată unchiului ... (vezi toată discuția)
Partaj si mostenire StillS StillS Buna seara. Situatia mea sta in felul urmator: Mama, cand a divortat de tatal meu, la procesul de partaj (1986) a semnat un act prin care ii cedeaza partea ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc radu.gurita radu.gurita Stau cu familia intr-o casa mostenita de la mama,care la randul ei a mostenit-o de la parinti. Mama mea a decedat in 1993, avand act de succesiune dupa ... (vezi toată discuția)