avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract drepturi de autor

Buna ziua. As dori sa stiu daca un elev, minor (15-17 ani) , poate pe timpul vacantei sa incheie un contract de drepturi de autor cu o societate, avand ca obiect realizare de articole, materiale, interviuri. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:46, 15 Iunie 2019
Stiu si eu? Cred ca ar trebui sa semneze si el si parintii lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minor adry. adry. Buna ziua, as dori sa aflu cateva informatii referitoare la angajarea unui minor pe perioada vacantei. Copilul urmeaza sa implineasca 16 ani, la 3 sapt de la ... (vezi toată discuția)
Angajare minori ani123 ani123 Buna ziua - ma lamuriti va rog ca daca angajez un minor de 17 ani -ce trebuie trecut in contract de munca - ce acte am nevoie sa-i cer , in revisal daca se ... (vezi toată discuția)
La un act vanzare-cump.imobiliar, poate sa fie cumparator un tanar de 17 ani ? valgovid valgovid Urmeaza sa incheiem un C.V.C. a unui teren itravilan, intrebarea este cea din titlu. Am dori ca fiul nostru, ce are acum varsta de 17 ani sa fie trecut in ... (vezi toată discuția)