avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loviri sau alte violențe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loviri sau alte violențe

Bună ziua. Am un proces în care sunt acuzat de lovire sau alte violențe. Ca sa termin procesul repede sa nu mai stau să-mi justifice nevinovăția am spus că sunt vinovat gandindu-mă la o pedeapsă minoră. Ieri sa incheiat procesul și m-am trezit cu o pedeapsă cu care nu-s de acord. Pot face recurs în aceste 10 zile și să î-mi mențin prima declarația pe care o am la dosar precum că sunt nevinovat....am si martori pot dovedi că sunt nevinovat în toată această poveste? Ce mă sfătuiți? Vă mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:11, 13 Iunie 2019
Daca ati mers pe procedura simplificata, nu se mai poate, dar aveti dreptul sa depuneti apel daca nu sunteti multumit de solutie.
Trebuia să fi apelat la avocat inainte de a fi condamnat.
Acum va fi foarte greu chiar cu avocat angajat ca sa mai schimbați ceva dar poate exista posibilitatea.
Dacă vreți să apelați la avocat primul pas ar fi sa studieze dosarul deoarece nu poate ghici ce se afla la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)
Cedo neluistrate5 neluistrate5 sunt condamnat an tara la cinci ani cu ezecutare pentru trafic de persoane dar din toate acuzatile care mau anvinuit nau nici un pic de adevar an declaratile ... (vezi toată discuția)
Proces penal EuRon EuRon Bună ziua. Am și eu o mică nelămurire în legatură cu un proces penal.. sunt acuzat de lovire și alte violențe (art 193). În acest proces cel ce ma ... (vezi toată discuția)