avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare amenda platita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare amenda platita

Cum se poate recupera o amenda platita anticipat in urma unei hotarari judecatoresti prin care s-a dispus inlocuirea sanctiunii ,amenda,cu avertisment.Mentionez ca in hotararea judecatoreasca nu s-a specificat nimic despre restituirea sumei platita cu titlu de amenda desi in cererea de trimitere in judecata s-a cerut acest lucru.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 13 Iunie 2019
Faceti revenire la instanta si solicitatisa se pronunte si la capatul de cerere referitor la restituirea amenzii achitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal de contraventie coradora coradora Daca unei persoane , i-a fost anulat procesul verbal de contraventie , printr-o hotarare , in care scrie clar doar anularea procesului verbal , nsa nu scrie ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda rovinita danacorina danacorina buna ziua. Cum pot recupera amenda platita, pentru care am facut contestatie si instanta a anulat procesul verbal de contraventie dar nu s-a pronuntat si pe ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hot. judecatoresti calandrino calandrino In urma cu o luna mi s-a admis in parte o plangere contraventionala, instanta dispundnd inlocuirea amenzii cu avertisment. Dupa ce am obtinut hotararea, m-am ... (vezi toată discuția)