avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Despre taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Despre taxa auto

Autoturism cumparat in 2009 in leasing, plătit 2 ani leasingul , iar apoi achitată cache. Cum se poate restitui taxa auto?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 20:35, 13 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La acest moment, dacă nu ați avut proces in instanța sau măcar cerere administrativă depusă pana la 31.08.2018, nu mai puteți recupera taxa.
Dreptul Dvs. s-a prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto dorintabv dorintabv Buna ziua, Din motive obiective am depus cererea de restituire taxa auto dupa data de 31.08.2018. Cauza: nu am gasit chitanta prin care am depus in 2014 taxa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)